Hamarosan költözhető kényelmes otthonok a 13. kerületben.

Klasszikus külső, modern belső

Loft lakások hangulatát idéző domináns üvegfelületek és a nagy belmagasság páratlan életérzés mellett tengernyi lakberendezési alternatívát kínál. Az egyedi atmoszféra pedig lebilincselő miliőt teremt az itt élők számára.

Befektetésnek is ajánlott

A töretlenül fejlődő városrész egyre több embert és céget vonz. A folyamatosan megújuló szolgáltatások és fejlett infrastruktúra miatt évek óta a 13. kerületben a legaktívabb az ingatlanpiac.

Kiemelkedően jó lokáció

A Loft52 lakói számára a hétköznapi harmónia, az egyensúly megteremtésének nincsenek távolsági korlátai. A közvetlen közelben számtalan lehetőség kínálkozik a szórakozásra, a különböző kulturális- és gasztronómiai igények kielégítésére.

A társasházról számokban

A társasház elkészült, a műszaki átadása-átvétel megtörtént és a használatba vételi folyamat hamarosan lezárul. Kulcsrakész lakásainkba heteken belül beköltözhet.

84

A Loft52 társasházban összesen 84 db, jó energetikájú, alacsony rezsijű, modern lakás kerül kialakításra.

02

A lakók kényelmét a társasházban  2 db lift szolgálja.

03

A lakások 3 lépcsőházban kerültek kialakításra. A lakások a Petneházy utca és a zárt udvar felől is megközelíthetők.

'24

A társasház műszaki átadása-átvétele megtörtént, a lakások hamarosan költözhetők.

81

A társasház udvarán és mélygarázsában 81 db parkoló kerül kialakításra. A lakásvásárlók elektromosautó töltésére alkalmas parkolóhelyek közül is választhatnak.

52

A Loft52 társasház a 13. kerületben a Petneházy utca 52 szám alatt található.

84

A Loft52 társasházban összesen 84 db, jó energetikájú, alacsony rezsijű, modern lakás kerül kialakításra.

02

A lakók kényelmét a társasházban  2 db lift szolgálja.

03

A lakások 3 lépcsőházban kerültek kialakításra. A lakások a Petneházy utca és a zárt udvar felől is megközelíthetők.

'24

A társasház műszaki átadása-átvétele megtörtént, a lakások hamarosan költözhetők.

81

A társasház udvarán és mélygarázsában 70 db parkoló kerül kialakításra. A lakásvásárlók elektromosautó töltésére alkalmas parkolóhelyek közül is választhatnak.

52

A Loft52 társasház a 13. kerületben a Petneházy utca 52 szám alatt található.

További információ a

Loft52 társasházról

$

Legyen az otthona a Loft52-ben!

Válassza e tágas belső terekkel rendelkező, kivételes atmoszférájú ingatlan változatos alaprajzú lakásainak egyikét.

Kiváló közösségi közlekedés és temérdek programlehetőség.

A Loft52 társasház a Petneházy és az Üteg utca találkozásánál a 13. kerületben található.

A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően fejlett infrastruktúra teszi komfortosabbá a mindennapi életet, hiszen az ingatlan közvetlen közelében számos oktatási- és egészségügyi intézmény, valamint vásárlási-, sportolási- és szórakozási lehetőség áll az itt lakók rendelkezésére.

A beruházóról

A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Magyarország egyik vezető befektetéskezelő cégcsoportjának, a tőkeerős Indotek Groupnak a tagja. A 2021-ben létrehozott MIB saját fejlesztésű lakóingatlan projektekkel jelen van a lakossági ingatlanpiacon is.
A vállalat elkötelezett amellett, hogy megfizethető áron kínáljon minőségi lakóingatlanokat. Folyamatosan követi az ingatlanpiac változásait, nagy hangsúlyt fektet a vevői igények felmérésére, a vásárlói visszajelzések értékelésére, amelyek eredményeit az új trendeket is figyelembe véve, megjeleníti új projektjeiben. A fenntarthatóság és energiahatékonyság kiemelt szempont a tervezési folyamatban, ennek eredményeként vállalat a kivitelezés során is olyan innovatív megoldásokat alkalmaz, amelyek éppúgy hozzájárulnak környezetünk megóvásához, mint ügyfeleink hosszú távú költségmegtakarításához.
A MIB célja, hogy olyan otthonokat teremtsen, amelyek nemcsak esztétikailag vonzóak és modernek, hanem kényelmesek és praktikusak is a mindennapi életben. A vállalat nagy figyelmet fordít a funkcionalitásra, az egészséges környezetre és a tartósságra, hogy hosszú távon élvezhető és komfortos otthonokat biztosítson ügyfeleinek.

A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. az Indotek Group tagjaként egy olyan vállalatcsoport része, amely tevékenységének fókuszában az ingatlanbefektetés, ezen belül a különböző ipari-, kereskedelmi-, szolgáltatói- és lakáscélú ingatlanok megvásárlását, fejlesztését, üzemeltetését és értékesítését magában foglaló vagyonkezelés áll. Az Indotek Group biztosítja a MIB számára a stabil pénzügyi hátteret, és lehetővé teszi, hogy a MIB minőségi lakóingatlan projektekkel legyen jelen az ingatlanpiacon.